Upisi HR U Srednju Raspored Kalendar Kalkulator Plaće 2018 BMI
Školski portal koji donosi sve informacije o Upisima u srednju školu 2017/2018 * Kalkulatori bodova i plaće, e-dnevnik, kalendar, pravilnici. BMI kalkulator

KALKULATOR plaće u školi prema NOVOJ osnovici za kolovoz 2017!

MZO danas je poslalo uputu na sve školske ustanove da je odobrilo sredstva za isplatu plaće za kolovoz prema novoj osnovici.

Odluka o isplati plaće za kolovoz 2017. godine
Odluka o isplati plaće za kolovoz 2017. godine

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je danas – 31 . kolovoza 2017. godine odobrilo sredstva za isplatu plaće zaposlenicima osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova za mjesec kolovoz 2017. godine.

Odobrena sredstva za isplatu plaće obračunata su po osnovici koja iznosi 5.315,24 kune temeljem Odluke Vlade RH o visini osnovice za obračun plaće u javnim službama koja stupa na snagu 1. rujna 2017. godine.

Datum isplate plaće za kolovoz 2017. godine bit će 8. rujna 2017. godine.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja danas je poslalo uputu na sve školske ustanove da je odobrilo sredstva za isplatu plaće svim zaposlenicima za srpanj.

Kalkulator plaće: Koliko je porasla plaća učiteljima!

NAPOMENA: Kalkulator je čisto informativne prirode i nema kalkulacije za dodatke na plaću (npr. smjesnski rad, prijevoz, kambinaciju, dodatke za rad po IOOP i sl.) %

Comments are closed.