E-dnevnik upute za administratore

E-dnevnik upute za administratore

Version 1.0.0
Download 22
Total Views 523
Stock
File Size 661.46 KB
File Type pdf
Create Date 1. studenoga 2015.
Last Updated 1. studenoga 2015.
E-dnevnik upute za administratore

E-dnevnik upute

Administrator uređuje inicijalne podatke na razini škole. Razrednik (po dogovoru može također administrator) uređuje podatke na razini razreda, a sukladno podacima na razini škole. Upute za uređivanje razreda nakon što se isti kreira (dodavanje predmeta i nastavnika u njih) se nalaze u izdvojenom dokumentu "e-Dnevnik upute za razrednike i stručno osoblje"

e-Dnevnik za učitelje
e-Dnevnik za učitelje

Upute za administratore u školama

Administrator uređuje podatke na razini škole (Nastavnici i predmeti u školi te kreiranje razreda i dodjela razrednika) te briše neispravne unose radnih sati, izostanaka i ocjena. Može i uređivati razrede umjesto razrednika.

Ravnatelj može gledati sve podatke škole, upisivati bilješke o pregledu razredne knjige i zaključati razrednu knjigu.

Pedagog i psiholog kao stručno osoblje škole mogu gledati sve podatke na razini škole.

Razrednik može povući učenike iz eMatice i uređivati njihove osobne podatke te uređivati predmete i nastavnike razreda. Za svoj razred može opravdavati izostanke učenika te unositi podatke o razredu poput izvannastavnih školskih aktivnosti, stručnih posjeta, roditeljskih sastanaka i sl.

Nastavnik može vidjeti samo razredbene knjige razreda kojem predaje i podatke samo od predmeta koji predaje tom razredu. Može uređivati elemente ocjenjivanja za predmet koji predaje razredu, upisivati radne sate i izostanke učenika, unositi ocjene i najavljivati ispite te pregledavati izvještaje radnih sati svojeg predmeta.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.