Idemo u srednju 2015. Sve o upisu u srednje škole BROŠURA


Version 1.0.0
Download 31
Total Views 1061
Stock
File Size 1.66 MB
File Type pdf
Create Date 15. ožujka 2016.
Last Updated 21. ožujka 2019.
Idemo u srednju 2015. BROŠURA

Idemo u srednju 2015. Sve o upisu u srednje škole BROŠURA

Dragi budući srednjoškolci (Idemo u srednju 2015. Sve o upisu u srednje škole BROŠURA)
odabir srednje škole velika je životna odluka. Upoznavanje vlastitih vrijednosti, interesa i sposobnosti nije lagan zadatak, ali je prijeko potreban u procesu donošenja tako važne odluke kao što je izbor zanimanja. Dobro razmislite o tome što vas je tijekom dosadašnjeg školovanja jako zanimalo, koje ste predmete voljeli, čime ste se bavili u svoje slobodno vrijeme, ali i što vas je činilo nezadovoljnima i nesretnima, što vam je predstavljalo teškoće. Razgovarajte sa svojim roditeljima, nastavnicima, školskim prijateljima i ostalim osobama s kojima ste bliski te koji vam mogu pružiti adekvatnu pomoć pri odabiru škole. Važno je prikupiti što više informacija o različitim zanimanjima, o srednjim školama i programima obrazovanja, kao i o mogućnostima zapošljavanja, odnosno nastavka daljnjega obrazovanja.

Idemo u srednju školu 2016 - sve o upisima u srednje škole 2016
Idemo u srednju školu 2016 - sve o upisima u srednje škole 2016

U publikaciji (Idemo u srednju 2015. Sve o upisu u srednje škole BROŠURA), koja je pred vama, pronaći ćete najvažnije informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole u školskoj godini 2015./2016., koji se provodi elektroničkim putem preko mrežne stranice: www.upisi.hr. U brošuri ćemo vas informirati o elementima i kriterijima za upis, načinima i postupcima prijava u sustav različitih kategorija kandidata, prikazati vam primjere bodovanja za različite obrazovne programe te vam predočiti sve što vam elektronički način prijava i upisa u srednje škole pruža - pregled nad osobnim podacima, ocjenama i dodatnim postignućima te detaljan pregled lista poredaka sa strukturom bodova na temelju kojih je izračunat vaš plasman na svakome pojedinome prijavljenome programu obrazovanja. Iznimno je važno kontinuirano pratiti sve informacije koje se objavljuju na mrežnoj stranici: www.upisi.hr, a na kojoj će biti objavljeni uvjeti i kriteriji vrednovanja upisa u programe obrazovanja, svi postupci vezani uz prijave, kao i ostali ažurirani podaci, važne obavijesti i detaljne upute za rad sa sustavom.

Na samome kraju brošure pronaći ćete i Kalendar u koji su, kao podsjetnik, upisani svi datumi i rokovi vezani uz prijavu i upis programa obrazovanja. Idemo u srednju 2015. Sve o upisu u srednje škole BROŠURA!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.