Pravilnik o tjednim radnim obvezama učitelja PDF

Pravilnik o tjednim radnim obvezama učitelja PDF

Version
Download 603
Total Views 1332
Stock
File Size 342.83 KB
File Type pdf
Create Date 22.09.2015.
Last Updated 22.09.2015.
PDF Pravilnik o tjednim radnim obvezama učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi


Pravilnik o tjednim radnim obvezama učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi u PDF formatu

Pravilnik o tjednim radnim obvezama učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi možete preuzeti ili pročitati na našim stranicama!

Urednički pročišćen tekst! 2014. godina.

Pravilnik o tjednim radnim obvezama učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi
Pravilnik o tjednim radnim obvezama učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi

POSLOVI UČITELJA

Članak 2. (1) Učitelji u školi izvode nastavu i druge oblike neposrednoga odgojno-obrazovnog rada s učenicima, vode razredništvo, obavljaju ostale poslove koji proizlaze iz naravi i količine odgojno-obrazovnog rada s učenicima, aktivnosti i poslove iz Nastavnog plana i programa, godišnjeg plana i programa, školskog kurikuluma i drugih zakona te posebne poslove koji proizlaze iz ustroja rada škole. (2) Poslove iz stavka 1. ovoga članka obavljaju i učitelji – stručnjaci edukacijsko-rehabilitacijskog profila koji neposredni odgojno-obrazovni rad izvode s učenicima s teškoćama u razvoju prema posebnim nastavnim planovima i programima.

Neposredni odgojno-obrazovni rad

Članak 3. (1) Neposrednim odgojno-obrazovnim radom učitelja s učenicima smatra se svaki rad koji učitelj obavlja s učenicima, a koji je planiran nacionalnim kurikulumom, nastavnim planom i programom ili predmetnim kurikulumom, a dio je godišnjeg plana i programa, odnosno školskog kurikuluma. (2) Neposrednim odgojno-obrazovnim radom smatraju se i ostale aktivnosti koje učitelji ostvaruju s učenicima, a određene su drugim propisima.

Možda vam se i ...

Objavi komentar

Your email address will not be published.