eLektire!

Na stranicama eLektire nalaze se cjelovita djela hrvatskih i stranih pisaca s popisa obvezne školske lektire, ali i šire, besplatno su dostupna učenicima i studentima, te njihovim nastavnicima i profesorima. Već je postavljeno oko 300 knjiga, te obilje multimedijskih sadržaja, kao što su zvučni zapisi i video materijali.

Projekt eLektire je nastao na inicijativuMinistarstva znanosti, obrazovanja i športa, a realiziraju ga CARNet i Bulaja naklada.

Za pristup sadržaju morate se prijaviti svojimAAI@EduHR elektroničkim identitetom, kojega ste dobili u svojoj školi ili ustanovi.

Ako ne znate koja je vaša korisnička oznaka ili zaporka, obratite se administratoru elektroničkog (LDAP) imenika vaše škole ili matične ustanove. Tko je administrator u vašoj školi možete provjeriti OVDJE.

eLektire

Naravno da postoje stranice na kojima imaju već napisane lektire za školu. Nije loše i to pročitati, ali svakako pročitajte i knjigu koju trebate!! Ovdje se nalaze neke od stranica na kojima možete pronaći napisane (gotove) lektire:

http://lektirko.blogspot.com/

http://lektire.mojfaks.com/

http://www.lektire.hr/

http://www.lektire.org/

Pročitajte i ...

Datumi upisa u srednje škole 2017./2018.

Datum upisa učenika u PRVI razred srednje škole u školskoj godini 2017./2018.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja 23.5.2017. je izvijestilo javnost da je objavljena Odluka o upisu učenika …

Školski KaLeNDaR s praznicima za 2017./2018. godinu

Školski KaLeNDaR 📅 s praznicima za 2017./2018. godinu!

Ministarstvo znanosti i obrazovanja propisuje trajanje nastavne godine, odnosno početak i završetak nastave, trajanje polugodišta i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *