Naslovnica Uncategorized Javni poziv učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima i ravnateljima osnovnih i srednjih škola...

Javni poziv učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima i ravnateljima osnovnih i srednjih škola za prijavu inovativnih digitalnih obrazovnih sadržaja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

U vrijeme brzih promjena važnost poučavanja je neizmjerna, stoga želimo naglasiti vrijednost kvalitetnih i inovativnih učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja te Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje Javni poziv za prijavu inovativnih digitalnih obrazovnih sadržaja.

Javni poziv namijenjen je svim učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima i ravnateljima osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj i objavljuje se na mrežnim stranicama Ministarstva (www.mzo.hr).

Prijave su moguće na mail: [email protected], a uz ispunjeni prijavni obrazac obvezno treba poslati i poveznicu na digitalni obrazovni sadržaj.

Prijave se zaprimaju do 10. prosinca 2018. godine.

Ministarstvo će na temelju kriterija objavljenih u ovome javnom pozivu dodijeliti bespovratna sredstva u ukupnome iznosu od 500.000,00 kn.

Pristigle prijave razmotrit će Povjerenstvo koje će imenovati ministrica.

Na temelju ovoga javnog poziva bit će odabrano do 100 digitalnih obrazovnih sadržaja koji će biti stavljeni javno i besplatno na raspolaganje na Edutoriju.