Kalkulator plaće zaposlenih u školama u 2017. godini

Izračun plaće učitelja i profesora prema stručnoj spremi i stažu

Kalkulator plaće učitelja i nastavnika prema koeficijentu 2017. godine

Portal ucenici.com vam donosi kalkulatore za okvirni izračun plaće za 2017. godinu prema koeficijentima za I skupinu zaposlenih u školama.

Portal ucenici.com izradio je kalkulator za okvirni izračun plaće za 2017. godinu prema koeficijentima za I skupinu zaposlenih u školama. 

Izračun plaće za zaposlene u školama u našem kalkulatoru

Izračun plaće je prema novoj poreznoj reformi. Ova beta verzija je u tesnoj fazi te još nije moguće napraviti izračun s dodatcima na plaću. UPDATE (dodana je verzija za izračun plaće osoba na nepunoj satnici)

Ovo je samo okvirni izračun bez dodataka na plaću. Kalkulacije su prbiližne!

Isplata plaće za siječanj 2017. godine provjerute u našem kalkulatoru
Isplata plaće za siječanj 2017. godine

Vlada je danas na sjednici donijela i odluku o visini osnovice za obračun plaće u javnim službama koja se povećava s 5.108,84 kune na 5.211,02 kune i bit će u primjeni od 1. siječnja 2017 godine, a u našem kalkulatoru možete provjeriti kako će se to povećanje odraziti na vašoj plaći u 2017./2018. godini.

Izračun plaće učitelja i nastavnika prema koeficijentu 2017. godine

Riječ je o poruci koju šaljemo svim službenicima u javnom sektoru, kazao je premijer Plenković, napominjući kako se ovom odlukom želi staviti u jednaki položaj zaposlene u državnim i javnim službama.

Kalkulator u javnim službama rastu za dva posto od siječnja
Kalkulator plaće u javnim službama. Plaće rastu za dva posto .

Osnovica se povisuje na 5.211,02 kune i na taj način Vlada šalje poruku za nastavak socijalnog dijaloga i daljnje pregovore sa sindiktima javnih službi, kazao je premijer.

Ministar Pavo Barišić izvijestio je kako Ministarstvo znanosti i obrazovanja od siječnja do lipnja nastavlja program sufinanciranja javnih troškova prijevoza redovitim učenicima srednjih škola čija je udaljenost od škole do kuće više od 5 kilometara.

Portal ucenici.com vam donosi kalkulatore za okvirni izračun plaće za 2017. godinu prema koeficijentima za I skupinu zaposlenih u školama. 

Možda vam se sviđa i Više od ovog autora

Comments are closed.