Online instrukcije iz fizike i kemije

Besplatne online instrukcije za osnovnu školu

Instrukcije iz fizike i kemije

instrukcije iz fizike osnovne srednje skole
Instrukcije iz fizike osnovne srednje škole

Ozbiljnija stranica  namijenjena je u prvom redu đacima osnovnih i srednjih škola koji trebaju potpuno riješene zadatke iz matematike fizike i kemije kako bi samostalno proširili svoje znanje ili savladali osnovno znanje iz tih predmeta. Online instrukcije iz fizike i kemije * Osnovna škola

Na stranici ima veliki izbor potpuno riješenih zadataka iz školskih zbirki, pismenih ispita i prijemnih ispita na fakultete. Ima tu i potpuno besplatnih e-zbirki riješenih zadataka. Cilj nam je napraviti najveću bazu potpuno riješenih zadataka za osnovne i srednje škole kako bi učenici, studenti, instruktori i svi ostali koje to zanima mogli do mile volje pregledavati te zadatke.

Matematička zbirka potpuno riješenih zadataka o algebarskim izrazima je najveća zbirka te vrste ima duplo više zadataka na tu temu od školskih zbirki i svi su potpuno riješeni. Zbirka je ustvari zapis instrukcija i u potpunosti je zamjena za klasične instrukcije. I što je najvažnije u potpunosti je besplatna.

eduvizija, instrukcije
Eduvizija, instrukcije iz fizike i kemije

Besplatne online instrukcije za osnovnu školu. Preko 1277 video lekcija, 200 pokusa, 2000 primjera riješenih zadataka, kvizovi za provjeru znanja i još mnogo toga! Sadržano nastavno gradivo namjenjeno je osnovnoškolcima viših razreda i prati nastavni plan i program propisan od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH.

Popravni ispit iz matematike nekako mu je postala “tradicija”. Preznojavao se tih posljednjih dana i prvog i drugog razreda srednje škole jer gradivo koje se obrađivalo na nastavi nikako nije mogao shvatiti. U trećem srednje mu je dozlogrdilo – matematiku je počeo učiti preko interneta – prateći videolekcije 39-godišnjeg profesora Tonija Miluna. Jednu po jednu – baš onako kako se ona obrađuje na satovima.

Instrukcije iz fizike i kemije

“Prvi put u životu riješio sam ispit iz matematike i imao 100 posto. Moj je profesor gotovo pao u nesvijest. Nije mogao vjerovati”, piše u pismu zahvale mladi srednjoškolac profesoru Milunu. Matematika više nije bauk!

Internet je pun besplatnih instrukcija za pomoć i samostalno učenje.
Internet je pun besplatnih instrukcija za pomoć i samostalno učenje.

Dovoljno je utipkati www.tonimilun.com i odabrati razred i nastavnu cjelinu. I pozorno slušati! Internetske instrukcije koje detaljno obrađuju gradivo posve su besplatne, a obuhvaćaju, osim gimnazijskog programa predmeta matematike, i lekcije iz fizike, ali i poslovnu matematiku i statistiku. – Ideja je nastala posve slučajno. Predavao sam matematiku i jedan od mojih učenika, nakon što je položio ispit, prišao mi je i rekao: “Profesore imate potencijala. Napravimo video stranicu.” – prepričava profesor Milun.

Potpuni volonteri

Ideja koju su počeli ostvarivati bez ikakve opreme, bez ploče, snimana mobitelom, razvila se u projekt o kojemu srednjoškolci dobro znaju – njime, štoviše, za instrukcije koje su im potrebne roditeljima štede i do tisuću kuna mjesečno.

Dosad je obrađeno 150 lekcija, a posjećenost stranice više je od 36 tisuća.

– Ovim ne mijenjamo obrazovni program, već pomažemo učenicima. Želim im pokazati kako i matematika može biti zabavna i lako razumljiva jer znanje se isplati. Često me učenici pitaju što će im u životu matematika – ali moraju razumjeti da je upravo ona osnova svih tehničkih djelatnosti – govori profesor koji video priloge snima u svoje slobodno vrijeme bez ikakve materijalne koristi. Uz njega na projektu volontira i 34-godišnji profesor fizike Kristijan Radmanović.

Njegove lekcije pomažu srednjoškolcima za lakše polaganje državne mature iz fizike, a instrukcije iz hrvatskoga jezika daje Vicko Krampus.

Prijavite se na našu mail listu!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

No Comments
  1. Lana says

    Elasticna opruga duga je 10cm ako na nju objesimo 2 jednaka utega njezina ce dukjina iznositi 14 cm. Za koliko se opruga produljila?

Leave A Reply

Your email address will not be published.