Naslovnica Instrukcije Online instrukcije iz fizike i kemije

Online instrukcije iz fizike i kemije

Instrukcije iz fizike i kemije

instrukcije-fizike, najbolji vicevi i humor, škola i učitelji i učenici
Instrukcije-fizike i kemija

Ozbiljnija stranica  namijenjena je u prvom redu đacima osnovnih i srednjih škola koji trebaju potpuno riješene zadatke iz matematike fizike i kemije kako bi samostalno proširili svoje znanje ili savladali osnovno znanje iz tih predmeta. Online instrukcije iz fizike i kemije * Osnovna škola

Na stranici ima veliki izbor potpuno riješenih zadataka iz školskih zbirki, pismenih ispita i prijemnih ispita na fakultete. Ima tu i potpuno besplatnih e-zbirki riješenih zadataka. Cilj nam je napraviti najveću bazu potpuno riješenih zadataka za osnovne i srednje škole kako bi učenici, studenti, instruktori i svi ostali koje to zanima mogli do mile volje pregledavati te zadatke.

Matematička zbirka potpuno riješenih zadataka o algebarskim izrazima je najveća zbirka te vrste ima duplo više zadataka na tu temu od školskih zbirki i svi su potpuno riješeni. Zbirka je ustvari zapis instrukcija i u potpunosti je zamjena za klasične instrukcije. I što je najvažnije u potpunosti je besplatna.

eduvizija, instrukcije
Eduvizija, instrukcije iz fizike i kemije

Besplatne online instrukcije za osnovnu školu. Preko 1277 video lekcija, 200 pokusa, 2000 primjera riješenih zadataka, kvizovi za provjeru znanja i još mnogo toga! Sadržano nastavno gradivo namjenjeno je osnovnoškolcima viših razreda i prati nastavni plan i program propisan od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH.

Popravni ispit iz matematike nekako mu je postala “tradicija”. Preznojavao se tih posljednjih dana i prvog i drugog razreda srednje škole jer gradivo koje se obrađivalo na nastavi nikako nije mogao shvatiti. U trećem srednje mu je dozlogrdilo – matematiku je počeo učiti preko interneta – prateći videolekcije 39-godišnjeg profesora Tonija Miluna. Jednu po jednu – baš onako kako se ona obrađuje na satovima.

Instrukcije iz fizike i kemije

“Prvi put u životu riješio sam ispit iz matematike i imao 100 posto. Moj je profesor gotovo pao u nesvijest. Nije mogao vjerovati”, piše u pismu zahvale mladi srednjoškolac profesoru Milunu. Matematika više nije bauk!

Internet je pun besplatnih instrukcija, toni milun, škola, učenici i učitelji
Internet je pun besplatnih instrukcija za pomoć i samostalno učenje.

Dovoljno je utipkati www.tonimilun.com i odabrati razred i nastavnu cjelinu. I pozorno slušati! Internetske instrukcije koje detaljno obrađuju gradivo posve su besplatne, a obuhvaćaju, osim gimnazijskog programa predmeta matematike, i lekcije iz fizike, ali i poslovnu matematiku i statistiku. – Ideja je nastala posve slučajno. Predavao sam matematiku i jedan od mojih učenika, nakon što je položio ispit, prišao mi je i rekao: “Profesore imate potencijala. Napravimo video stranicu.” – prepričava profesor Milun.

Potpuni volonteri

Ideja koju su počeli ostvarivati bez ikakve opreme, bez ploče, snimanja mobitelom, razvila se u projekt o kojemu srednjoškolci dobro znaju – njime, štoviše, za instrukcije koje su im potrebne roditeljima štede i do tisuću kuna mjesečno.

Dosad je obrađeno 150 lekcija, a posjećenost stranice više je od 36 tisuća.

– Ovim ne mijenjamo obrazovni program, već pomažemo učenicima. Želim im pokazati kako i matematika može biti zabavna i lako razumljiva jer znanje se isplati. Često me učenici pitaju što će im u životu matematika – ali moraju razumjeti da je upravo ona osnova svih tehničkih djelatnosti – govori profesor koji video priloge snima u svoje slobodno vrijeme bez ikakve materijalne koristi. Uz njega na projektu volontira i 34-godišnji profesor fizike Kristijan Radmanović.

Njegove lekcije pomažu srednjoškolcima za lakše polaganje državne mature iz fizike, a instrukcije iz hrvatskoga jezika daje Vicko Krampus.