Naslovnica Upisi u srednju Popis slobodnih mjesta u jesenskom upisnom roku po županijama!

Popis slobodnih mjesta u jesenskom upisnom roku po županijama!

Advertisement

Sukladno članku X. Odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2017./2018. jesenski upisni rok započinje 21. kolovoza 2017. godine u 12:00 sati, kada počinje prijava obrazovnih programa. Prijava programa koji zahtijevaju dodatne provjere završit će 22. kolovoza 2017. godine, a provjera i unos rezultata dodatnih provjera održat će se 23. i 24. kolovoza 2017. godine. Odabir obrazovnih programa zaključat će se 28. kolovoza 2017. godine kada će se započeti s ispisom prijavnica. Konačne ljestvice poretka objavit će se 31. kolovoza 2017. godine, a dostava upisnica u srednje škole je 1. rujna 2017. godine.

Popis slobodnih mjesta u jesenskom upisnom roku po županijama!

Nakon ljetnog roka za upis učenika u prvi razred srednje škole, na stranicama Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole Upisi.hr objavljena su slobodna mjesta za jesenski rok, za sve učenike koji se nisu upisali u prvom roku.

Advertisement

U Republici Hrvatskoj ostalo je ukupno 6212 slobodnih mjesta za drugi upisni rok. Najviše slobodnih mjesta ima u gradu Zagrebu – 1396. Detaljne informacije možete pronaći u tablicama po županijama!

Zbog kratkoće jesenskog roka molimo sve kandidate da se obavezno drže svih propisanih rokova. Napominjemo da za upis na preostala slobodna mjesta u jesenskom roku mogu kandidirati samo oni učenici koji se nisu upisali u srednju školu u ljetnom upisnom roku.

Advertisement