Upisi HR U Srednju Raspored Kalendar Kalkulator Plaće 2018 BMI
Školski portal koji donosi sve informacije o Upisima u srednju školu 2017/2018 * Kalkulatori bodova i plaće, e-dnevnik, kalendar, pravilnici. BMI kalkulator

Predrag Šustar novi ministar obrazovanja?

Dan prije najavljene objave novih ministara teško je bio naći najtočnije informacije o budućem ministru Znanosti, obrazovanja i sporta. No sve je izvjesnije da će to biti Predrag Šustar.

Predrag Šustar je bivši dekan Filozofskog fakulteta u Rijeci. Tu je dužnost obavljao šest godina i to sve do listopada 2015. godine. Široj javnosti je postao poznat kada je 2013. godine bio u “utrci” za gradonačelnika Rijeke.


Pozitivno je da je nova Vlada odlučila na mjesto ministra postaviti čovjeka iz struke. Opet je to ministart s fakulteta, ali dok ne vidimo njegov program ne želimo biti negativni. Posebno što je jednom prigodom i sam Šustar izjavio:

“Hrvatskom previše vladaju negativne emocije, vrijeme je da napokon otvorimo frontu s pozitivnim emocijama. Ponavljam, došlo je vrijeme za pozitivne emocije.”

Nadamo se da će i naš budući ministar biti pozitivan prema novim promjenama koje dolaze i koje su neophodne u obrazovnom sustavu!

Leave A Reply

Your email address will not be published.