Naslovnica Upisi u srednju školu ŠKOLSKI LIST GODINE – jedinstveni natječaj Jutarnjeg lista

ŠKOLSKI LIST GODINE – jedinstveni natječaj Jutarnjeg lista

Mislite da imate kreativan, zanimljiv i odličan školski list u koji ste Vi i učenici vaše škole ugradili puno ljubavi, vremena i truda. Prijavite se na natječaj Jutarnjeg lista!

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]

ŠKOLSKI LIST GODINE

Pozivamo ravnatelje osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj da prijave svoje školske listove na jedinstveni natječaj Jutarnjeg lista kojim promoviramo kreativnost, originalnost, marljivost, poduzetnost i medijske vještine hrvatskih učenika i njihovih profesora!

JUTARNJI LIST BIRA ŠKOLSKI LIST GODINE!
JUTARNJI LIST BIRA ŠKOLSKI LIST GODINE!

U konkurenciju ulaze samo osnovnoškolski i srednjoškolski listovi koji su izišli u školskoj godini 2016./2017. Školske listove mogu prijaviti samo ravnatelji.

Posebni ocjenjivački sud Jutarnjeg lista proglasit će – na temelju prijavljenih izdanja – najbolje u 4 kategorije:

  1. Školski list godine (srednja škola)
  2. Školski list godine (osnovna škola)
  3. Novinski tekst godine (srednja škola)
  4. Novinski tekst godine (osnovna škola).

U prijavi za natječaj treba priložiti izdanje školskog lista (1 primjerak) te navesti ime škole, ime i prezime ravnatelja, ime i prezime voditelja/voditeljice novinarske skupine te ime i prezime glavnog urednika. Također treba navesti naslov jednog teksta iz prijavljenog lista koji će konkurirati za nagradu Najbolji školski novinski tekst.

Prijave i listove treba poslati na adresu: Jutarnji list (za školski list godine), Koranska 2, 10000 Zagreb, najkasnije do 22. svibnja 2017. godine. Imena pobjednika bit će objavljena u Jutarnjem listu 10. lipnja 2017.

[ads1]

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jutarnji-list-bira-skolski-list-godine-pozivamo-ravnatelje-osnovnih-i-srednjih-skola-da-prijave-svoje-skolske-listove-na-ovaj-jedinstveni-natjecaj/6022989/

[/box]