Ponedjeljak , 1. svibanj 2017.
Home / Featured / Sretan Vam Svjetski dan učitelja

Sretan Vam Svjetski dan učitelja

Unatoč svim poteškoćama kroz koje prolazimo i tome što nas sve manje cijene u društvu, mi znamo koliko je vrijedan i lijep naš poziv.

Biti učitelj velika je čast i privilegija, velika je odgovornost, biti učitelj znači razvijati mišljenje kod učenika, te znači svakodnevno se radovati sreći i smijehu svojih učenika.

No ono čemu se nadamo je da će odgovorni prepoznati da je ulaganje u obrazovanje ulaganje u budućnost. Nažalost je trenutna situacija takva da je ulaganje u budućnost nebitno i to zbog toga što odgovorne osobe nemaju privilegiju da uz tu budućnost svakodnevno žive, da gledaju kako stasaju mlade generacije, kao jedina trajna i istinska vrijednost ovoga društva, ove naše lijepe Hrvatske.

Ovim putem želim zahvaliti svim učiteljima na trudu, ustrajnosti, potpori koju svakodnevno pružaju učenicima a svoj posao ne smatraju “poslom” već jednostavno pozivom.

Sretan Vam Svjetski dan učitelja!

 

Pročitajte i ...

U Ministarstvu znanosti i obrazovanja potpisani kolektivni ugovori

U Ministarstvu znanosti i obrazovanja potpisani kolektivni ugovori

U Ministarstvu znanosti i obrazovanja potpisani kolektivni ugovori za zaposlenike u osnovnoškolskim i srednjoškolskim ustanovama …

Ministar znanosti i obrazovanja Pavo Barišić

Najava potpisivanja kolektivnih ugovora za zaposlenike u OŠ i SŠ

Na sjednici održanoj u četvrtak, 6. travnja 2017. godine, Vlada je prihvatila nacrte kolektivnih ugovora …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *