Upisi HR U Srednju Raspored Kalendar Kalkulator Plaće 2018 BMI
Školski portal koji donosi sve informacije o Upisima u srednju školu 2017/2018 * Kalkulatori bodova i plaće, e-dnevnik, kalendar, pravilnici. BMI kalkulator

Uspješan početak nove školske godine!

U ime uredništva portala ucenici.info svim učenicima, posebice prvašićima, želim uspješnu i radosnu novu nastavnu godinu. Ovu školsku godinu iskoristite da steknete nova prijateljstva, da usvojite nova znanja i neka vam školsko ozračje bude ispunjeno kreativnošću i radom.

Pozdravljam i odgojiteljice i odgajatelje, učiteljice i učitelje, nastavnice i nastavnike, stručne suradnice i suradnike te sve ostale djelatnice i djelatnike obrazovnoga sustava, budite potpora djeci u učenju i odrastanju i ne dopustite da učenici vide probleme sa kojima se moramo susresti svakoga dana da bi s njima mogli predano raditi.

Sve aktivne sudionike u prometu molimo da cijele godine prilikom izlaska na ceste, osobito u blizini vrtića i škola, obrate pažnju na našu djecu i učenike.

Svima želim uspješan početak nove školske godine te se nadamo da ćete nas i dalje pratiti i čitati, a mi ćemo vam pokušati pomoći u vašim svakodnevnim problemima!

Ucenici.info LOGO, Škola, učitelj, učenici i roditelji Bolje obrazovanje

S poštovanjem,

Urednik portala

Mario Matošević

Leave A Reply

Your email address will not be published.